De Rijke Veiligheid

De Rijke veiligheid

Ontstaan van het bedrijf
Al meer dan 12 jaar is André de Rijke bezig met het verzorgen van veiligheids cursussen, trainingen en opleidingen. Dit doet hij vanuit 
A.J. de Rijke training & advies. Vanuit het klanten bestand van cursisten die veiligheidsopleidingen volgden bij A.J. de Rijke training & advies kwam steeds vaker vraag naar het leveren en onderhouden van veiligheidsmiddelen. Sinds Januari 2016 is Luc de Reus uw contactpersoon voor de Rijke veiligheidsmiddelen & services B.V.  Deze twee bedrijfstakken overlappen elkaar regelmatig en zijn daarom samengevoegd binnen De Rijke veiligheid. Zo kunnen we de optimale service bieden voor de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijf.

Onze missie
Het leveren van een zo totaal mogelijk pakket voor consumenten op het gebied van veiligheid is dan ook de missie van De Rijke veiligheid. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het leveren en onderhouden van brandblussers, verbandtrommels, AED’s, BHV-artikelen en meer. Als ook voor het verzorgen van praktijk gerichte veiligheidsopleidingen.

Wat vinden wij belangrijk?
Klant gerichtheid, persoonlijk contact, transparantie en goede producten/diensten tegen een eerlijke prijs vinden wij hierbij belangrijk.

Particuliere markt
Naast onze service voor bedrijven willen wij ook de particuliere klant voorzien van veiligheidsmiddelen. Wij zijn van mening dat er nog steeds bij te weinig Nederlandse huishoudens aandacht is voor het belang van degelijke veiligheidsmiddelen. Handzame brandblussers, verbandtrommels en rookmelders zijn in huis minstens zo belangrijk als in een bedrijf.

Benieuwd wat wij voor u & uw bedrijf kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in de webshop!

 

Service bus – De Rijke Veiligheid

0

Your Cart