• De Rijke Veiligheid
  • De Rijke Veiligheid
  • De Rijke Veiligheid

Over ons

De Rijke Veiligheid

Ontstaan van het bedrijf
In het jaar 2003 is André de Rijke gestart met het verzorgen van veiligheidscursussen, trainingen en opleidingen. Dit doet hij vanuit A.J. de Rijke training & advies. Vanuit het klanten bestand van cursisten die veiligheidsopleidingen volgden bij A.J. de Rijke training & advies kwam steeds vaker vraag naar het leveren en onderhouden van veiligheidsmiddelen. Begin 2016 is daarom de Rijke veiligheidsmiddelen & services B.V. daar voor opgericht. Deze twee bedrijfstakken overlappen elkaar regelmatig en zijn daarom samengevoegd binnen de nieuwe bedrijfsnaam waarmee wij naar buiten treden; De Rijke Veiligheid. Samen met ons team van specialisten, met ieder hun eigen kennis en sterke punten kunnen we de optimale service bieden voor de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijf. Daarnaast hebben we verschillende samenwerkingsverbanden met andere professionals, die we inzetten op momenten dat er een specifieke vraag op het gebied van veiligheid voorbij komt die andere expertise vraagt. Zo kunnen en willen we al uw vraagstukken op het gebied van veiligheid binnen uw bedrijf op kunnen pakken!

Onze missie
Het leveren van een zo totaal mogelijk pakket voor consumenten op het gebied van veiligheid is dan ook de missie van De Rijke Veiligheid. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het leveren en onderhouden van brandblussers, verbandtrommels, AED’s, BHV-artikelen en meer. Als ook voor het verzorgen van praktijk gerichte veiligheidsopleidingen.

Wat vinden wij belangrijk?
Klant gerichtheid, persoonlijk contact, transparantie en goede producten/diensten tegen een eerlijke prijs vinden wij hierbij belangrijk.

Particuliere markt
Naast onze service voor bedrijven voorzien wij ook de particuliere klant van veiligheidsmiddelen. Wij zijn van mening dat er nog steeds bij te weinig Nederlandse huishoudens aandacht is voor het belang van degelijke veiligheidsmiddelen. Handzame brandblussers, verbandtrommels en rookmelders zijn in huis minstens zo belangrijk als in een bedrijf.

Benieuwd wat wij voor u & uw bedrijf kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop!

 

Service bus – De Rijke Veiligheid