• De Rijke Veiligheid
  • De Rijke Veiligheid
  • De Rijke Veiligheid

Onderhoud verbandtrommels

Onderhoud verbandtrommels

Als iemand zich in uw bedrijf bezeerd, heeft u uiteraard verbandtrommels nodig. De BHV-er of iemand anders met EHBO zal de eventuele wond zo kunnen verbinden. Maar wist u ook dat verbandtrommels ook onderhouden moeten worden? Dit onderhoud voeren wij uit met gebruik van een afgesloten onderhoudsabonnement. Tijdens dit onderhoud zullen wij alle verbandmiddelen die over datum zijn vervangen en de middelen die u heeft moeten gebruiken, zullen wij weer keurig netjes aanvullen. Dit brengen wij overigens in rekening. Is alles weer compleet, dan zullen wij de verbandtrommel van een onderhoudssticker en een eventuele verzegeling voorzien.

Altijd iets op voorraad? 
Wij leveren ook verschillende kleine verbandtrommels en andere grijpvoorraad, om zo te zorgen dat er altijd een complete verbandtrommel in het bedrijf aanwezig is, mocht deze bij een calamiteit nodig zijn.

Onderhoudsrapport 
Uiteraard ontvangt u ook na dit onderhoud per mail een keurig onderhoudsrapport, waarmee u aan kunt tonen dat de verbandtrommels zijn nagekeken en goedgekeurd zijn.