• De Rijke Veiligheid
  • De Rijke Veiligheid
  • De Rijke Veiligheid

RI&E

De Rijke Veiligheid gaat voor het aanbieden van een totaal pakket op het gebied van veiligheid. Vaak krijgen wij vragen over specifieke veiligheidsvraagstukken binnen een bedrijf. Antwoorden daarop zijn vaak te herleiden uit een Risico Inventaristaie & Evaluatie (RI&E) van het bedrijf.

Iedere werkgever met personeel heeft een zorg plicht. U moet een veilige en gezonde werkomgeving bieden voor uw personeel. Daarom staat er in de Arbo-wetgeving vermeld dat iedere werkgever met personeel verplicht is een Risico Inventarisatie & Evaluatie te hebben.

Deze RI&E bestaat uit verschillende onderdelen waarbij De Rijke Veiligheid u kan ondersteunen. Dit start door samen de risico’s binnen het bedrijf de inventariseren en te evaluaren. Daaruit volgt een plan van aanpak met eventuele verbeterpunten. Dit plan van aanpak is de leidraad voor u en uw medewerkers om de verbeterpunten door te voeren, om zo de veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf te optimaliseren.

De Rijke Veiligheid kan met veiligheidskundigen het gehele proces begeleiden of advies verzorgen op basis van uurtarief. Dankzij ons grote netwerk en verschillende samenwerkingspartners kunnen we een groot deel van de veiligheidsvraagstukken voor u aanpakken en daar in adviseren.


Heeft u een veilgheidsvraagstuk binnen uw bedrijf en bent u benieuwd wat wij hier in kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op, een van onze adviseurs spreekt de mogelijkheden graag met u door.